WELKOM WELKOM
Welkom op de site van de Gereformeerde Kerk Nijega, Opeinde en De Tike en de Hervormde Gemeente van Opeinde, Nijega en De Tike.

U vindt op deze website informatie over de twee kerkelijke gemeenten in de dorpen Opeinde, Nijega en De Tike, nl. de Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente binnen de Protestantse Kerk in Nederland (PKN).
Intentieverklaring naar samen op weg
Meer foto`s in het fotoalbum.
 
Daklozen jongeren bij Nacht Zonder Dak

Daklozen jongeren bij Nacht Zonder Dak
De clubleden van de Gerformeerde Kerk uit Opeinde, toveren op achttien september de achtertuin en parkeerplaats van de kerk om in een grote krottenwijk. De jeugdgroep organiseert een ‘Nacht Zonder Dak’, waarbij zo’n de clubleden in zelfgebouwde hutten van karton en plastic de nacht door gaan brengen. Met deze actie halen ze geld op voor jongeren in Oeganda, Nepal en India.
 
lees meer »
 
Startzondag 19 september

Startzondag 19 september
Zondag 19 september starten we het seizoen met een gezellige zondagmorgen!

Het jaarthema is 'Van U is de toekomst'. Tijdens de startzondag staat het 'Onze Vader' centraal. Van 09.30-10.30 starten de diensten in beide kerken. Er is gekozen om de dienst in beide kerken plaats te laten vinden om meer mensen de mogelijkheid te geven deel te nemen aan de dienst in verband met de corona maatregelen.

Na de dienst is er gezamenlijk koffie drinken in het dorpshuis van Nijega. Als afsluiting van de startzondag is er een leuke puzzelfietstocht georganiseerd
lees meer »