Startzondag 19 september

Startzondag 19 september
Zondag 19 september starten we het seizoen met een gezellige zondagmorgen!

Het jaarthema is 'Van U is de toekomst'. Tijdens de startzondag staat het 'Onze Vader' centraal. Van 09.30-10.30 starten de diensten in beide kerken. Er is gekozen om de dienst in beide kerken plaats te laten vinden om meer mensen de mogelijkheid te geven deel te nemen aan de dienst in verband met de corona maatregelen.

Na de dienst is er gezamenlijk koffie drinken in het dorpshuis van Nijega. Als afsluiting van de startzondag is er een leuke puzzelfietstocht georganiseerd, onderweg is wordt er op verschillende plaatsen gezorgd voor een hapje en een drankje. De puzzeltocht is +/-15 km en in is de omgeving van Nijega, de Tike en Opeinde.Voor de mensen die niet mee kunnen of willen doen aan de fietstocht is er een activiteit georganiseerd in het dorpshuis van Nijega. Voel je vrij om de startzondag in z’n geheel of een stukje ervan mee te maken.

Het is mooi om elkaar als gemeente te ontmoeten en zo het seizoen te beginnen. Het is wel fijn om te weten wie er allemaal deelnemen aan de fietspuzzeltocht of de activiteit in verband met het eten en drinken. Daarom vragen we u/jullie om je voor 9 september op te geven. Hiervoor vindt je hieronder een opgave strookje. Heb je je niet opgegeven maar lijkt het je toch leuk om mee te gaan dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Ook zijn er een aantal mensen nodig in verband met hand en span diensten zoals soep koken en helpers in de bediening. Mocht je je hiervoor willen opgeven dan kan dat via het opgave strookje in Triangel of via de email via startzondag@pkn-not.nl
terug