Zendingscommissie

De zendingscommissie wil de gemeente voorgaan en stimuleren in het uitdragen van het evangelie waar ook ter wereld. Vaste projecten die wij steunen zijn o.a ons project "House of Hope" in Albanië, Kerk in Actie en met Kerk in Actie ZWO zijn we als kerken van de classis Drachten voor enkele jaren interactief verbonden met Cuba. Via Compassion geven we als Zendingscommissie financiële steun aan ons petekind Andrew Ebong, hij kan naar school en ook zijn familie wordt ondersteund. De inkomsten die wij ontvangen gaan voor het grootste deel naar deze doelen.

Wij vragen u het zendingswerk financieel te steunen. U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL 18 RABO 0309028345 ten name van de Zendingscommissie. Namens de zendingscommissie alvast bedankt voor uw steun!

Contactpersonen:
Voorzitter:

datum en tijdstip 21-04-2019 om 09.30 uur
Eerste Paasdag meer details

Kerkdienst Herv. Gemeente
datum en tijdstip 21-04-2019 om 09.30 uur
1e Paasdag meer details

datum en tijdstip 28-04-2019 om 09.30 uur
Fryske tsjinst meer details

Kerkdienst Herv. Gemeente
datum en tijdstip 28-04-2019 om 09.30 uur

Lied van de maand: Lied 601

Het lied van de maand april is Lied 601.

Licht dat ons aanstoot in de morgen,
voortijdig licht waarin wij staan koud,
één voor één, en ongeborgen,
licht overdek mij, vuur mij aan.
Dat ik niet uitval, dat wij allen
zo zwaar en droevig als wij zijn
niet uit elkaars genade vallen
en doelloos en onvindbaar zijn.