Zendingscommissie

De zendingscommissie wil de gemeente voorgaan en stimuleren in het uitdragen van het evangelie waar ook ter wereld. Vaste projecten die wij steunen zijn o.a ons project "House of Hope" in Albanië, Kerk in Actie en met Kerk in Actie ZWO zijn we als kerken van de classis Drachten voor enkele jaren interactief verbonden met Cuba. Via Compassion geven we als Zendingscommissie financiële steun aan ons petekind Andrew Ebong, hij kan naar school en ook zijn familie wordt ondersteund. De inkomsten die wij ontvangen gaan voor het grootste deel naar deze doelen.

Wij vragen u het zendingswerk financieel te steunen. U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL 18 RABO 0309028345 ten name van de Zendingscommissie. Namens de zendingscommissie alvast bedankt voor uw steun!

Contactpersonen:
Voorzitter:

SoW - Kerkdienst Opeinde
datum en tijdstip 05-04-2020 om 09.30 uur
via Youtube meer details

datum en tijdstip 12-04-2020 om 09.30
Pasen
via Youtube meer details

Wij zijn op zoek naar een parttime predikant (m/v).
Klik op ‘meer’ voor meer informatie over wie wij zoeken. meer

i.v.m. het corona-virus is er tot nader bericht geen kledinginzameling