Witte Donderdag 2015, m.m.v. harpiste Witte Donderdag 2015, m.m.v. harpiste
Witte Donderdag vierden wij het heilig avondmaal. Bijzondere medewerking werd verleend door Jetske Lysbeth de Groot op harp. Zij speelde o.a. Jesus, man of joy's desiring van Bach en tijdens de rondgangen Bleibet hier und wachet mit mir en Per Crucem.
Zacht harpspel was te horen bij de schriftlezingen uit de psalmen en over de voetwassing door onze Heer uit het Johannesevangelie.

datum en tijdstip 27-09-2020 om 09.30

Kledinginzameling Roemeniƫ