Witte Donderdag 2015, m.m.v. harpiste Witte Donderdag 2015, m.m.v. harpiste
Witte Donderdag vierden wij het heilig avondmaal. Bijzondere medewerking werd verleend door Jetske Lysbeth de Groot op harp. Zij speelde o.a. Jesus, man of joy's desiring van Bach en tijdens de rondgangen Bleibet hier und wachet mit mir en Per Crucem.
Zacht harpspel was te horen bij de schriftlezingen uit de psalmen en over de voetwassing door onze Heer uit het Johannesevangelie.

datum en tijdstip 12-04-2020 om 09.30
Pasen
via Youtube meer details

datum en tijdstip 07-06-2020 om 09.30
Voorbereiding Heilig Avondmaal SOW-dienst meer details

Wij zijn op zoek naar een parttime predikant (m/v).
Klik op ‘meer’ voor meer informatie over wie wij zoeken. meer

i.v.m. het corona-virus is er tot nader bericht geen kledinginzameling