Witte Donderdag 2015, m.m.v. harpiste Witte Donderdag 2015, m.m.v. harpiste
Witte Donderdag vierden wij het heilig avondmaal. Bijzondere medewerking werd verleend door Jetske Lysbeth de Groot op harp. Zij speelde o.a. Jesus, man of joy's desiring van Bach en tijdens de rondgangen Bleibet hier und wachet mit mir en Per Crucem.
Zacht harpspel was te horen bij de schriftlezingen uit de psalmen en over de voetwassing door onze Heer uit het Johannesevangelie.

Gemeente Got Talent
datum en tijdstip 21-09-2019 om