Welkom bij de Gereformeerde Kerk van Nijega - Opeinde - De Tike. Welkom bij de Gereformeerde Kerk van Nijega - Opeinde - De Tike.
Welkom op de website van de Gereformeerde Kerk. Wij hopen u met deze website een goed beeld te geven van wie wij met elkaar zijn en waar wij met elkaar aan werken. Want dat wil ook onze website duidelijk maken: wij zijn samen kerk.

Samen verbonden in de naam van onze Heer, Jezus Christus.

datum en tijdstip 24-11-2019 om 09.30 uur
Eeuwigheidszondag meer details

datum en tijdstip 24-11-2019 om 09.30 uur
Herdenkingszondag meer details