Vrouwengroep Vrouwengroep
Ongeveer een keer per maand komt de vrouwengroep bijeen. Aan de hand van een boekje komen allerlei (bijbelse) ondewerpen aan de orde. Naar aanleiding van die onderwerpen komt ook de actualiteit en de eigen situatie vaak ter sprake. Onderlinge contacten en relaties houden we zo op een positieve, belangstellende en gezellige manier in stand.

Een creatieve avond, een buffetavond en een kerstavond staan jaarlijks op de agenda.

Contactpersoon is Betsy Schepers, tel. 0512-356790

datum en tijdstip 30-06-2019 om 09.30 uur
Heilig Avondmaal meer details

datum en tijdstip 30-06-2019 om 09.30 uur