PKN
PKN Kerken Nijega - Opeinde - de Tike
 

wo 18 januari 2017

Voorlichtingsavond Albanie

Locatie: 
 Veenwouden
Tijdstip: 
 20:00 uur

In december hebben we al onder de aandacht gebracht dat er in dit jaar weer plannen zijn om naar Albanië te gaan. Niet alleen weer met een groep jongeren, maar we willen ook zien dat we een groep kunnen samenstellen die eind april naar Albanië gaat.
 
De jongerenreis is van dinsdag 25 juli t/m donderdag 10 augustus a.s. Al met al is de groep dus ongeveer 2,5 week van huis, inclusief de reistijd naar Albanië.
 
Als jullie informatie willen over deze reis dan kunnen jullie contact opnemen met ieder van het Albanië bestuur (ds. Klaas van Marrum (Feanwâlden)
Tea Veenstra, Jan Broersma, Bauke Deelstra of ondergetekende).
 
Graag nodig ik iedereen uit die er meer van wil weten om even te mailen of te bellen met ons. Is er twijfel om wel of niet mee te gaan kunnen kan het ook handig zijn om even te bespreken wat we zoal doen in Albanië.
 
En zoals eerder aangegeven zijn er ook plannen om eind april (plm 22 t/m
30 april) een reis te organiseren. Dit hebben we in 2014 ook gedaan. Een zendingsreis en vakantie ineen. Het is een mooie manier om kennis te maken met het zendingswerk en het land Albanië te zien. Een heel mooi land met allerlei verschillende invloeden van culturen. Maar ook de natuur is divers, van bergen tot prachtige strandvakanties. Maar Albanië is ook arm en dat zal ook zichtbaar zijn. Albanië is het op één na armste land van Europa, na Moldavië.
 
Een voorlichting voor deze reis is op woensdag 18 januari 2017 om 20.00 uur in Feanwâlden. Op die avond wordt van alles verteld van het land en de mogelijkheden van deze reis. Er is nog geen invulling omdat we die samen willen maken. Iedereen is van harte welkom op die avond in Kerkelijk Centrum De Mienskip aan de Haadstrjitte 15 te Feanwâlden. Voor meer informatie vooraf, neem even contact op met één van het bestuur. Jo binne fan herte wolkom.
 
Ook nodig ik u graag uit om onze facebookpagina te bezoeken en te liken.
Op die manier bent u ook op de hoogte van het laatste nieuws. Kijk op:  www.facebook.com/missionalbania
 
Namens het bestuur van Mission Albania
Anno Pot - Tel. 0512-364641 / email:

terug
 


 

SoW - Kerkdienst Opeinde
datum en tijdstip 05-04-2020 om 09.30 uur
via Youtube meer details

Kerkdienst Opeinde
datum en tijdstip 12-04-2020 om 09.30
Pasen
via Youtube meer details

 
Vacature

Wij zijn op zoek naar een parttime predikant (m/v).
Klik op ‘meer’ voor meer informatie over wie wij zoeken. meer
 
Stichting Werkgroep Roemenie

i.v.m. het corona-virus is er tot nader bericht geen kledinginzameling

De Stichting Werkgroep Roemenië is een interkerkelijke werkgroep die als doel heeft het verlenen van hulp aan kansarme kinderen en hulpbehoevende gezinnen in de regio Timisoara, Roemenië. De laatste nieuwsbrief leest u hier.
http://www.werkgroeproemenie.com.
 
Kerkdienst beluisteren

Onze kerkdiensten zijn ook te beluisteren via internet. meer
 
Opmerkingen over deze website?
Heeft u vragen, opmerkingen of aanvullingen op deze site? Neemt u dan a.u.b. contact op met de webmaster.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.