wo 18 januari 2017

Veenwouden
Tijdstip:
 20:00 uur

In december hebben we al onder de aandacht gebracht dat er in dit jaar weer plannen zijn om naar Albanië te gaan. Niet alleen weer met een groep jongeren, maar we willen ook zien dat we een groep kunnen samenstellen die eind april naar Albanië gaat.

De jongerenreis is van dinsdag 25 juli t/m donderdag 10 augustus a.s. Al met al is de groep dus ongeveer 2,5 week van huis, inclusief de reistijd naar Albanië.

Als jullie informatie willen over deze reis dan kunnen jullie contact opnemen met ieder van het Albanië bestuur (ds. Klaas van Marrum (Feanwâlden)
Tea Veenstra, Jan Broersma, Bauke Deelstra of ondergetekende).

Graag nodig ik iedereen uit die er meer van wil weten om even te mailen of te bellen met ons. Is er twijfel om wel of niet mee te gaan kunnen kan het ook handig zijn om even te bespreken wat we zoal doen in Albanië.

En zoals eerder aangegeven zijn er ook plannen om eind april (plm 22 t/m
30 april) een reis te organiseren. Dit hebben we in 2014 ook gedaan. Een zendingsreis en vakantie ineen. Het is een mooie manier om kennis te maken met het zendingswerk en het land Albanië te zien. Een heel mooi land met allerlei verschillende invloeden van culturen. Maar ook de natuur is divers, van bergen tot prachtige strandvakanties. Maar Albanië is ook arm en dat zal ook zichtbaar zijn. Albanië is het op één na armste land van Europa, na Moldavië.

Een voorlichting voor deze reis is op woensdag 18 januari 2017 om 20.00 uur in Feanwâlden. Op die avond wordt van alles verteld van het land en de mogelijkheden van deze reis. Er is nog geen invulling omdat we die samen willen maken. Iedereen is van harte welkom op die avond in Kerkelijk Centrum De Mienskip aan de Haadstrjitte 15 te Feanwâlden. Voor meer informatie vooraf, neem even contact op met één van het bestuur. Jo binne fan herte wolkom.

Ook nodig ik u graag uit om onze facebookpagina te bezoeken en te liken.
Op die manier bent u ook op de hoogte van het laatste nieuws. Kijk op:  www.facebook.com/missionalbania

Namens het bestuur van Mission Albania
Anno Pot - Tel. 0512-364641 / email:

datum en tijdstip 26-05-2019 om 09.30 uur

Kerkdienst Herv. Gemeente
datum en tijdstip 26-05-2019 om 09.30 uur

Samen op Weg Kerkdienst Nijega
datum en tijdstip 30-05-2019 om 09.30 uur
Hemelvaartsdag meer details

Samen op Weg Kerkdienst Opeinde
datum en tijdstip 02-06-2019 om 09.30 uur
koffiedrinken en eten na de dienst meer details

Lied van de maand: Lied 656

Het lied van de maand mei is Lied 656.

Ik ben de wijnstok,
mijn Vader de wijngaardenier.
Gij zijt de ranken,
dus blijf in mij, ik blijf in u
dan vindt Hij vruchten hier.
Zing voor de Vader,
de wijngaardenier,
dus blijf in Mij, Ik blijf in u
dan vindt Hij vruchten hier.