ma 3 juli 2017

Locatie:
 consistorie Hervormde gemeente Nijega
Tijdstip:

De Lutherreis in oktober gaat door.

Naast een elftal mensen uit de Hervormde gemeente gaan er ook twee leden van de Gereformeerde kerk mee. Het is mijn voornemen om enkele bijeenkomsten te beleggen ter voorbereiding op de reis en in het kader van dit herdenkingsjaar ‘500 jaar Reformatie’. Een van de bijeenkomsten is nog in deze zomerperiode namelijk op maandag 3 juli. Dan wil ik een film vertonen over het leven van Luther. Zelf heb ik de film al bekeken en vind deze zowel onderhoudend als informatief. Aanvang van de bijeenkomst is om 19.45 uur in de consistorie van de Hervormde gemeente.
Een ieder die interesse heeft om deze film te bekijken is natuurlijk van harte welkom. U hoeft dus niet een deelnemer aan de Lutherreis te zijn. Wel stel ik het op prijs - vanwege de catering - dat u zich aanmeldt als u van plan bent te komen.
Ds. J.F. Mol (tel. 371525, email:

Gemeente Got Talent
datum en tijdstip 21-09-2019 om