ma 3 juli 2017

Locatie:
 consistorie Hervormde gemeente Nijega
Tijdstip:

De Lutherreis in oktober gaat door.

Naast een elftal mensen uit de Hervormde gemeente gaan er ook twee leden van de Gereformeerde kerk mee. Het is mijn voornemen om enkele bijeenkomsten te beleggen ter voorbereiding op de reis en in het kader van dit herdenkingsjaar ‘500 jaar Reformatie’. Een van de bijeenkomsten is nog in deze zomerperiode namelijk op maandag 3 juli. Dan wil ik een film vertonen over het leven van Luther. Zelf heb ik de film al bekeken en vind deze zowel onderhoudend als informatief. Aanvang van de bijeenkomst is om 19.45 uur in de consistorie van de Hervormde gemeente.
Een ieder die interesse heeft om deze film te bekijken is natuurlijk van harte welkom. U hoeft dus niet een deelnemer aan de Lutherreis te zijn. Wel stel ik het op prijs - vanwege de catering - dat u zich aanmeldt als u van plan bent te komen.
Ds. J.F. Mol (tel. 371525, email:

datum en tijdstip 24-03-2019 om 09.30 uur

Kerkdienst Herv. Gemeente
datum en tijdstip 24-03-2019 om 09.30 uur
4e Lijdenszondag meer details

Cursus "Ruimte voor de geest"
datum en tijdstip 04-04-2019 om 19.45 uur

Himmeldei Kerk Opeinde
datum en tijdstip 06-04-2019 om

Lied van de maand: Lied 816

Het lied van de maand maart is Lied 816.

Dat wij onszelf gewonnen geven
aan het bevrijdende bestaan,
aan wat ons uitdaagt om te leven.
Dat wij de stille roep verstaan.