Vanuit de jeugdclubs

Verslag van clubavond 16+ (SinterKerst)

Vanavond met z’n allen SinterKerst gevierd. Het was superleuk en gezellig met z’n allen.
Het begon met chinees eten. Erg lekker en gezellig. Toen gingen we de pakjes erbij pakken. En hebben we een spel gespeeld, moesten we met dobbelsteen gooien met bepaalde regels. Als de wekker ging moesten we stoppen met het spel.
Eigenlijk bestonden de meeste cadeaus uit eten (snoep). Kortom een zeer geslaagde avond.

Afwezig: Eric en Hester
Aanwezig: Pieter, Iris, Rik, Stefan, Marcel, Siebe, Aafke, Klaasje, Lenie