PKN
PKN Kerken Nijega - Opeinde - de Tike
 

vr 7 april 2017

Unite in Christ


Een steen in de vijver in Noord Nederland.
 
Op 3 maart zijn wij naar een inspirerende avond van Unite in Christ geweest. Ongeveer 50 mensen uit Noord Nederland waren daar aanwezig. Deze avond hebben we onder anderen nagedacht over de woorden van Psalm 24: De Koning wil binnenkomen, wij moeten de poorten openzetten. Zo mogen ook wij allemaal persoonlijk toegerust worden en zoeken naar de wil van de Koning, maar ook gezamenlijk op zoek gaan naar wat God van ons wil in onze omgeving.
 
God heeft ons namelijk een verantwoordelijkheid gegeven in het gebied waarin we wonen. Jeremia moest tot zijn volk zeggen: Bid tot de Heer voor Babel, de stad waar jullie naar toe gebracht zijn. Want als het goed gaat met Babel dan gaat het goed met jullie (Jeremia 29:7).
 
God’s vaderhart is dus bewogen voor het dorp waar je woont. In sommige dorpen staan kerken leeg en op andere plaatsen zien we een teruggang. Maar wat, als we als kinderen van God ons verenigen en God nederig gaan zoeken? Wat als we voor elkaar gaan bidden? Wat als we onze plaats gaan innemen waar God ons voor geroepen heeft?
 
Het was een boeiende avond en op vrijdag 7 april is er nog een avond. Meer informatie is te vinden op de site www.uniteinchrist.nl
 
Heeft er iemand belangstelling om mee te gaan naar deze avond neem dan contact op met Lidia Brouwer, Geke Pot of Tea Veenstra

terug
 


 

Kerkdienst Opeinde
datum en tijdstip 12-04-2020 om 09.30
Pasen
via Youtube meer details

Kerkdienst Opeinde
datum en tijdstip 07-06-2020 om 09.30
Voorbereiding Heilig Avondmaal SOW-dienst meer details

 
Vacature

Wij zijn op zoek naar een parttime predikant (m/v).
Klik op ‘meer’ voor meer informatie over wie wij zoeken. meer
 
Stichting Werkgroep Roemenie

i.v.m. het corona-virus is er tot nader bericht geen kledinginzameling

De Stichting Werkgroep Roemenië is een interkerkelijke werkgroep die als doel heeft het verlenen van hulp aan kansarme kinderen en hulpbehoevende gezinnen in de regio Timisoara, Roemenië. De laatste nieuwsbrief leest u hier.
http://www.werkgroeproemenie.com.
 
Kerkdienst beluisteren

Onze kerkdiensten zijn ook te beluisteren via internet. meer
 
Opmerkingen over deze website?
Heeft u vragen, opmerkingen of aanvullingen op deze site? Neemt u dan a.u.b. contact op met de webmaster.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.