vr 27 mei 2016

Tijdstip:
 18:45  - 22.30

Tsjerke League 2016

Pak uw agenda er maar weer bij want vrijdag 27 mei gaat de vierde editie van Tsjerke League van start.

Het zeven tegen zeven toernooi zal opnieuw plaatsvinden op de velden van sportpark Douwekamp in Opeinde.

Teamopgave kan via het inschrijfformulier op www.tsjerkeleague.nl

Natuurlijk kunt u de teams ook komen aanmoedigen op deze gezellige avond. U bent van harte uitgenodigd op deze sportieve vrijdagavond vanaf 18:45 uur.

Deelname en toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie op www.tsjerkeleague.nl!

Gemeente Got Talent
datum en tijdstip 21-09-2019 om