ma 26 februari 2018

Thema-avond over “Voltooid leven”

Locatie:
 Consistorie Hervormde Gemeente
Tijdstip:
Prijs:
 Nijega

Op 5 en 26 februari wil ik twee avonden besteden aan het thema ‘voltooid leven’. Beide avonden beginnen om 19.45 uur in de consistorie van de Hervormde gemeente.

Dit thema bleek bijna een breekpunt in de formatie van ons huidige kabinet met de Christen Unie aan de ene kant van het spectrum en D66 aan de andere kant. Er wordt heel verschillend gedacht over dit thema. En bedoelen we wel hetzelfde wanneer we hetzelfde woord gebruiken? Wanneer is een leven voltooid? Wie bepaalt dat?

De eerste avond gebruik ik om het thema in te leiden vanuit enkele on-derzoeken die hiernaar gedaan zijn.
De tweede avond is een filmavond waarop ik een film laat zien van een man op hoge leeftijd die langs verschillende levensvragen ‘reist’.

Als u belangstelling hebt en mee wilt doen, kunt u zich bij mij opgeven, per email of telefonisch (371525). Mij aanspreken mag natuurlijk ook.

datum en tijdstip 12-04-2020 om 09.30
Pasen
via Youtube meer details

datum en tijdstip 07-06-2020 om 09.30
Voorbereiding Heilig Avondmaal SOW-dienst meer details

Wij zijn op zoek naar een parttime predikant (m/v).
Klik op ‘meer’ voor meer informatie over wie wij zoeken. meer

i.v.m. het corona-virus is er tot nader bericht geen kledinginzameling