Liturgische schikking 25 jarig jubileum Oebele als organist, 2 okt. 2016

De orgelpijpen vertellen het verhaal en staan symbool voor het orgel dat jij, Oebele, in Opeinde en Nijega 25 jaar hebt bespeeld; dit is een felicitatie waard.
Uit het strakke raamwerk waarin muziek geschreven is en de sierlijke lijnen van het bloemstuk horen we zijn muziek en de improvisaties van een bevlogen organist.
Die soms onverwachte, maar altijd weer herkenbare melodieën maken de orgeltonen die wij horen tot een groot feest.

datum en tijdstip 20-10-2019 om 09.30 uur

datum en tijdstip 20-10-2019 om 09.30 uur