PINKSTERCOLLECTE GZB

Dit jaar is de Pinkstercollecte bestemd voor het werk van de GZB. De GZB wil samen met kerken wereldwijd bouwen aan geloofsgemeenschappen waar geloof zich verdiept, iedereen zich welkom weet en er onvoorwaardelijk wordt omgezien naar mensen die extra zorg en aandacht nodig hebben. De GZB wil mensen bereiken met het evangelie, zodat mensen wereldwijd gaan leven zoals God het bedoelt.
De GZB werkt op het moment in meer dan 20 landen, maar steunt ook projecten. Voorbeelden van deze projecten zijn o.a. evangelisatiewerk in Rostock Duitsland, bijbels onderwijs (ook in gevangenissen) in Namibië en meebouwen aan een christelijke school in Malawi. Op de website www.gzb.nl vindt u hier meer informatie over.

datum en tijdstip 17-11-2019 om 09.30 uur
Heilig Avondmaal meer details