zo 5 juni 2016

Locatie:
 Schelpenpad vanaf Opeinde richting de Leijen
Tijdstip:

De evangelisatiecommissie nodigt u/jou uit!

Op zondag 5 juni a.s. om 14.00 u. begint er vanaf het schelpenpad bij de Leijen (Opeinde) een pelgrimstocht. Het is een wandeling door de natuur bij de Leijen en we vieren een liturgie.

Jongeren, en ook ouderen, vinden de kerk niet verkeerd, maar ze willen soms even wat anders. Deze tocht beantwoordt aan die behoefte. Op het moment dat je buiten loopt, komen niet alleen je benen in beweging, maar ook je gedachten. Je wordt op die manier vanzelf een pelgrim.
De tocht duurt ruim 1,5 u. Stevige schoenen zijn gewenst!

Gemeente Got Talent
datum en tijdstip 21-09-2019 om