zo 5 juni 2016

Locatie:
 Schelpenpad vanaf Opeinde richting de Leijen
Tijdstip:

De evangelisatiecommissie nodigt u/jou uit!

Op zondag 5 juni a.s. om 14.00 u. begint er vanaf het schelpenpad bij de Leijen (Opeinde) een pelgrimstocht. Het is een wandeling door de natuur bij de Leijen en we vieren een liturgie.

Jongeren, en ook ouderen, vinden de kerk niet verkeerd, maar ze willen soms even wat anders. Deze tocht beantwoordt aan die behoefte. Op het moment dat je buiten loopt, komen niet alleen je benen in beweging, maar ook je gedachten. Je wordt op die manier vanzelf een pelgrim.
De tocht duurt ruim 1,5 u. Stevige schoenen zijn gewenst!

datum en tijdstip 12-04-2020 om 09.30
Pasen
via Youtube meer details

datum en tijdstip 07-06-2020 om 09.30
Voorbereiding Heilig Avondmaal SOW-dienst meer details

Wij zijn op zoek naar een parttime predikant (m/v).
Klik op ‘meer’ voor meer informatie over wie wij zoeken. meer

i.v.m. het corona-virus is er tot nader bericht geen kledinginzameling