Pasen 2017 Pasen 2017
Pasen 2017

Zoek de Stilte is het thema van de zeven lijdensweken naar Pasen geweest. Iedere week stond een schikking centraal rondom een poort. Paasmorgen stond er een grote poort bij de deur van de kerk. Gemeenteleden namen een witte bloem mee en vulden hiermee de poort. Wit symboliseert de reinheid en zuiverheid. Door het sterven van Jezus en zijn opstanding maakt hij ons rein; de poort symboliseert de overgang van het graf naar de opstanding. Wij stappen door die poort van het donker naar het licht.

Voor meer foto's: zie fotoalbum

datum en tijdstip 20-10-2019 om 09.30 uur

datum en tijdstip 20-10-2019 om 09.30 uur