Pasen 2017 Pasen 2017

Pasen 2017

Zoek de Stilte is het thema van de zeven lijdensweken naar Pasen geweest. Iedere week stond een schikking centraal rondom een poort. Paasmorgen stond er een grote poort bij de deur van de kerk. Gemeenteleden namen een witte bloem mee en vulden hiermee de poort. Wit symboliseert de reinheid en zuiverheid. Door het sterven van Jezus en zijn opstanding maakt hij ons rein; de poort symboliseert de overgang van het graf naar de opstanding. Wij stappen door die poort van het donker naar het licht.

Voor meer foto's: zie fotoalbum

datum en tijdstip 24-03-2019 om 09.30 uur

Kerkdienst Herv. Gemeente
datum en tijdstip 24-03-2019 om 09.30 uur
4e Lijdenszondag meer details

Cursus "Ruimte voor de geest"
datum en tijdstip 04-04-2019 om 19.45 uur

Himmeldei Kerk Opeinde
datum en tijdstip 06-04-2019 om

Lied van de maand: Lied 816

Het lied van de maand maart is Lied 816.

Dat wij onszelf gewonnen geven
aan het bevrijdende bestaan,
aan wat ons uitdaagt om te leven.
Dat wij de stille roep verstaan.