Paasgroetactie 2017

Zo’n Paasgroet doet goed. De ontvangers realiseren zich dat er aan hen gedacht wordt; dat mensen zich even inleven in hun situatie. Pasen is een nieuw begin en het is goed om die boodschap elk jaar opnieuw door te geven.
Wij als diaconie willen hier ook weer aan mee doen, en vragen u om dit samen met ons te doen.
Op zondag 26 maart delen we bij het uitgaan van de kerk de kaarten en een briefje met daarop informatie  wat u op de kaarten kunt schrijven en hoe u de kaarten kan versturen.
De kaarten moeten vóór  6 april verstuurd worden.

datum en tijdstip 20-10-2019 om 09.30 uur

datum en tijdstip 20-10-2019 om 09.30 uur