Overdenking Overdenking
Iedere maand is er een overdenking, afwisselend verzorgd door ds. J.F. Mol en Renate de Vries - Martini..

Overdenking november 2020 Overdenking november 2020
God is voor ons een veilige schuilplaats (psalm 46:2)

Voor veel kinderen is het een heerlijk tijdverdrijf: het bouwen van een hut. Als het kan buiten en als je als kind echt geluk hebt wordt het een boomhut. Maar ook binnen kun je mooie hutten bouwen met oude gordijnen of wat er ook maar voor handen is. Het is er veilig en knus. Een plek om je te kunnen verstoppen of je terug te trekken. Daar kun je naar verlangen als kind maar net zo goed als tiener of als volwassene.

Een veilige plek om tot rust te komen, om je veilig te voelen of om je te kunnen verstoppen.

datum en tijdstip 29-11-2020 om 11.00
1e advent meer details

Kledinginzameling Roemenië
datum en tijdstip 05-12-2020 om 11.00 uur