Overdenking Overdenking

Iedere maand is er een overdenking, afwisselend verzorgd door Ds. J.F. Mol en ds. G. Venhuizen.

Overdenking maart 2019 Overdenking maart 2019

Lezen: Lucas 17:11-19
Thema: Grensland

Deze geschiedenis die we kennen als het verhaal van de tien melaatsen bergt een verhaal vol van beweging in zich. Het lijkt wel alsof iedereen in beweging is. En dat is niet zo vreemd: want waar onze Heer Jezus het leven van mensen binnentreedt zien we altijd dat mensen in zijn omgeving in beweging komen. En in dit geval zijn dat de tien melaatsen, die tien mensen met huidvraat, die in beweging komen. In beweging om Hem te zien, in beweging op weg naar de priester, in beweging op weg naar een hernieuwd bestaan.

lees meer ยป

Gemeenteavond Herv. Gem.
datum en tijdstip 20-03-2019 om 19.45 uur

datum en tijdstip 24-03-2019 om 09.30 uur

Kerkdienst Herv. Gemeente
datum en tijdstip 24-03-2019 om 09.30 uur
4e Lijdenszondag meer details

Cursus "Ruimte voor de geest"
datum en tijdstip 04-04-2019 om 19.45 uur

Lied van de maand: Lied 816

Het lied van de maand maart is Lied 816.

Dat wij onszelf gewonnen geven
aan het bevrijdende bestaan,
aan wat ons uitdaagt om te leven.
Dat wij de stille roep verstaan.