Overdenking Overdenking
Iedere maand is er een overdenking, afwisselend verzorgd door ds. J.F. Mol en ds. G. Venhuizen.

Overdenking juli/augustus 2020 Overdenking juli/augustus 2020

Van verlangen smacht mijn ziel naar de voorhoven van de heer.

Psalm 84:3a

De kogel is door de kerk: de kerkdeuren gaan weer open! Met alle beperkingen en regels maken we weer een herstart. Aan de onnatuurlijke manier van gemeente-zijn komt langzaamaan een einde. Als lichaam van de Heer is de gemeente erop aangelegd om samen te komen, om samen het geloof te beleven en te praktiseren. Alleen het gaande houden van de lofzang zal nog moeten wachten. De veelvuldige oproepen in de Psalmen om de Heer met luide stem te loven en te jubelen moeten we vooreerst nog even in de wachtstand zetten. We hopen dat ook daar over niet al te lange tijd een einde aan komt.

datum en tijdstip 12-07-2020 om 09.30

Wijk 1 en 2