vr 28 oktober 2016

Tijdstip:
Prijs:
 € 8,00 incl. consumptie

Gert van Hoef is op 17 juni 1994 geboren in Barrneveld. Pas op 13 jarige leeftijd ontdekte hij het orgel en ontving hij zijn eerste orgellessen van zijn opa die hem wegwijs maakte op het instrument.
Reeds in januari 2009 deed Gert mee aan het Interclassicmusic Orgelconcours bij Johannus Orgelbouw in Ede. Daar behaalde hij de 1e prijs in zijn leeftijd- en muziekcategorie.
In juni 2010  werd hij benoemd tot organist in de kerk van de Hervormde gemeente te Voorthuizen. In augustus 2010 won hij het Feike Asma concours bij Johannus Orgelbouw. In 2011 werd hij tweede op hetzelfde concours.
Sinds september 2013 studeert Gert hoofdvak orgel bij Jos van der Kooy aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij ontvangt zijn orgellessen in de Westerkerk te Amsterdam. Als bijvak krijgt Gert pianolessen van Wim Voogd. Ook hebben twee jaar lang privélessen muziektheorie door de Nederlands/Italiaanse operadirigent Giacomo Formentini zijn vruchten afgeworpen.
Op 27 juni 2015 wint Gert het Govert van Wijn Orgelconcours dat jaarlijks plaatsvindt in de Grote Kerk te Maassluis.
Inmiddels geeft Gert concerten door het gehele land. In augustus 2015 was zijn eerste buitenlandse avontuur een feit, concerten in de Victoria Hall te Hanley (Stoke on Trent) en in de Bloomsbury Central Baptist Church te Londen.

datum en tijdstip 26-05-2019 om 09.30 uur

Kerkdienst Herv. Gemeente
datum en tijdstip 26-05-2019 om 09.30 uur

Samen op Weg Kerkdienst Nijega
datum en tijdstip 30-05-2019 om 09.30 uur
Hemelvaartsdag meer details

Samen op Weg Kerkdienst Opeinde
datum en tijdstip 02-06-2019 om 09.30 uur
koffiedrinken en eten na de dienst meer details

Lied van de maand: Lied 656

Het lied van de maand mei is Lied 656.

Ik ben de wijnstok,
mijn Vader de wijngaardenier.
Gij zijt de ranken,
dus blijf in mij, ik blijf in u
dan vindt Hij vruchten hier.
Zing voor de Vader,
de wijngaardenier,
dus blijf in Mij, Ik blijf in u
dan vindt Hij vruchten hier.