vr 28 september 2018

Tijdstip:
Prijs:
 € 8,00

Harm Hoeve werd geboren op 4 december 1964 in Rouveen, gemeente Staphorst. In Zwolle studeerde hij orgel bij Harm Jansen en verkreeg de diploma's docerend en uitvoerend musicus. Ook bekwaamde hij zich in kerkelijk orgelspel en koordirectie. Tevens studeerde hij piano bij Matthijs Verschoor. Verder volgde Harm Hoeve lessen bij Piet Kee en Guy Bovet aan de Internationale Zomer Academie voor Organisten in Haarlem. Op 24-jarige leeftijd won hij de eerste prijs op het Internationaal Albert Schweitzer Orgelfestival; een interpretatiewedstrijd voor studenten aan diverse conservatoria in Europa.

Als kerkorganist is Harm Hoeve verbonden aan de gereformeerde kerk vrijgemaakt in Rouveen. Hij geeft concerten door het hele land. Ook het buitenland wordt bezocht. Harm Hoeve gaf onder andere concerten in Canada, Amerika, Rusland, Duitsland, Schotland en Frankrijk.

Zijn orgelspel is regelmatig te beluisteren op de radio. Bijzonder positieve reacties kreeg hij op de EO-uitzending vanuit The American Cathedral in Parijs. Hier speelde Harm Hoeve op het grote Cavaille-Coll orgel werken van Lemmens, Bodart en Gigout.

Regelmatig begeleidt Harm Hoeve diverse koren en solisten bij concerten en cd-opnames. Orgel- en pianolessen geeft hij in een eigen lespraktijk en hij dirigeert een kinder-, jongeren-, gemengd en mannenkoor.

datum en tijdstip 26-05-2019 om 09.30 uur

Kerkdienst Herv. Gemeente
datum en tijdstip 26-05-2019 om 09.30 uur

Samen op Weg Kerkdienst Nijega
datum en tijdstip 30-05-2019 om 09.30 uur
Hemelvaartsdag meer details

Samen op Weg Kerkdienst Opeinde
datum en tijdstip 02-06-2019 om 09.30 uur
koffiedrinken en eten na de dienst meer details

Lied van de maand: Lied 656

Het lied van de maand mei is Lied 656.

Ik ben de wijnstok,
mijn Vader de wijngaardenier.
Gij zijt de ranken,
dus blijf in mij, ik blijf in u
dan vindt Hij vruchten hier.
Zing voor de Vader,
de wijngaardenier,
dus blijf in Mij, Ik blijf in u
dan vindt Hij vruchten hier.