Startdienst zondag 20 september 2020 Startdienst zondag 20 september 2020
Degenen, die naar de kerk gaan, kunnen de teksten in de kerk aan de bomen hangen. Degenen, die niet kunnen komen, kunnen hun teksten inleveren bij:

- Ds. Jurrien Mol, Kommisjewei 10, Nijega in de brievenbus of via e-mail: jurrien.mol@gmail.com
- Marja Walda-Brinksma, Dr. Siebengasingel 113, Opeinde in de brievenbus of via e-mail: marja.walda@gmail.com

datum en tijdstip 17-01-2021 om 09.30
Online dienst meer details

datum en tijdstip 24-01-2021 om 09.30

datum en tijdstip 31-01-2021 om 09.30

datum en tijdstip 07-02-2021 om 09.30
Samen op Weg dienst meer details

Kerkdienst online

Onze kerkdiensten zijn ook te beluisteren en te bekijken via internet. meer