PKN
PKN Kerken Nijega - Opeinde - de Tike
 

vr 27 mei 2016

Nacht van Gebed

Locatie: 
 Geref. Kerk Opeinde, Kommisjewei 184, Opeinde
Tijdstip: 
 20:00  - 24:00

De berichten over vluchtelingen blijven het nieuws beheersen. Vele christenen hebben zwaar te lijden onder geweld en vervolgingen. Wij horen zoveel nieuws over Syrië en Irak, dat landen als Noord Korea en Eritrea zelfs minder aandacht krijgen. Wij zijn in Christus met hen verbonden. Als God onze Vader is, zijn zij onze broeders en zusters. Daarom is het belangrijk om dagelijks voor hen te bidden. Op vrijdag 27 mei doen wij in de Hervormde Gemeente en in de Gereformeerde Kerk mee met de nacht van gebed. De locatie is dit jaar de Gereformeerde Kerk.
Ruud Kraan, directeur van Open Doors Nederland: “Als christenen in Nederland en Vlaanderen moeten wij wakker zijn, en oog hebben voor wat er gebeurt in de wereld. Een risico is dat we bang worden of boos op de vervolgers. Toch roept de Bijbel ons op om onze vijanden lief te hebben. Daar staan we dit jaar bij stil.”
 
Op dezelfde avond is er ook de Tsjerkeleague. In overleg met de organisatie van de Tsjerkeleague wordt de nacht van gebed georganiseerd. Op deze avond wordt met behulp van korte filmpjes informatie gegeven over de situatie van christenen in landen waar zware onderdrukking plaatsvindt. Na een korte informatieronde volgt een gebedsronde. Ieder uur begint een nieuwe ronde. U bent van harte welkom om op het moment dat u wilt, binnen te komen.

terug
 


 

Kerkdienst Opeinde
datum en tijdstip 29-03-2020 om 09.30
via Youtube meer details

Via kerkomroep.nl: Hervormde gemeente
datum en tijdstip 29-03-2020 om 09.30 uur
meer details

Kledinginzameling Roemeniƫ
datum en tijdstip 04-04-2020 om 11.00 uur
meer details

Kledinginzameling Roemeniƫ
datum en tijdstip 02-05-2020 om 11.00 uur
meer details

 
Stichting Werkgroep Roemenie

De Stichting Werkgroep Roemenië is een interkerkelijke werkgroep die als doel heeft het verlenen van hulp aan kansarme kinderen en hulpbehoevende gezinnen in de regio Timisoara, Roemenië. De laatste nieuwsbrief leest u hier.
http://www.werkgroeproemenie.com.
 
Kerkdienst beluisteren

Onze kerkdiensten zijn ook te beluisteren via internet. meer
 
Opmerkingen over deze website?
Heeft u vragen, opmerkingen of aanvullingen op deze site? Neemt u dan a.u.b. contact op met de webmaster.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.