Liturgische schikking, 4e advent 2019

“U blijft niet woedend op wie er van uw volk nog over zijn, liever toont u hun trouw”
Micha 7: 18

De tekst van deze vierde adventszondag staat in het teken van de trouw van God aan ons. Want God is een God die vergeeft. Op die God stelt Micha zijn vertrouwen.

De vierde en laatste krans is groen van de klimop, de kleur van leven. Klimop kan bijna overal groeien, vindt altijd een weg en staat, door zijn sterke hechtwortels, symbool voor trouw.
Micha zegt dat God niet woedend blijft, maar liever trouw blijft aan wie op de weg ten leven wil gaan. Dit is geen rechte weg, maar één met omwegen, zoals de kronkelige klimop.

datum en tijdstip 29-11-2020 om 11.00
1e advent meer details

Kledinginzameling Roemeniƫ
datum en tijdstip 05-12-2020 om 11.00 uur