Liturgische schikking, 2e advent 2019

Advent is toeleven naar de komst van de Vredebrenger bij uitstek.

De tweede krans  in de schikking is één met het grijze eucalyptusblad. De olie die je daaruit kunt winnen is reinigend.
De opgerolde laurierbladeren met de scherpe punten, verwijzen naar wapens die onklaar zijn gemaakt. Het visioen van de wapens die zijn omgesmeed tot nuttige landbouwwerktuigen hebben de heelheid van het volk op het oog.
Mensen zullen vrede leren en weten dat dát leven dichtbij het hart van de Allerhoogste is.

Micha 4: 3
Geen volk zal nog het zwaard trekken tegen een ander volk, geen mens zal meer weten wat oorlog is.

datum en tijdstip 12-04-2020 om 09.30
Pasen
via Youtube meer details

datum en tijdstip 07-06-2020 om 09.30
Voorbereiding Heilig Avondmaal SOW-dienst meer details

Wij zijn op zoek naar een parttime predikant (m/v).
Klik op ‘meer’ voor meer informatie over wie wij zoeken. meer

i.v.m. het corona-virus is er tot nader bericht geen kledinginzameling