Liturgische schikking 25 jarig jubileum Siebe & Trienke als kostersechtpaar, 2 okt. 2016

De bloemen verbeelden de veelzijdigheid van het kosterschap; het kerkelijk jaar gaat met vreugde en verdriet aan ons voorbij,
zo wisselen rouw- trouw- en doopdiensten elkaar af.
De bijbel, het liedboek, de sleutels en een glas water voor de dominee symboliseren enkele werkzaamheden van het kosterschap.
De klimop verwijst naar het vertrouwen in God, en de verbondenheid met elkaar.

datum en tijdstip 18-08-2019 om 09.30 uur

datum en tijdstip 18-08-2019 om 09.30 uur