Kosterteam

Voor vragen aan de koster of over het kosterteam kunt u contact opnemen met dhr. M. Riemersma, via: telefoon: 0512-372289 of per email: .

Reservering kerkzaal
Reserveringen kunnen per email worden aangevraagd via het volgende emailadres: .

Sleutelbeheer
Wanneer iemand om wat voor reden dan ook in het kerkgebouw moet zijn, en zelf niet over een sleutel beschikt, kan er een (leen)sleutel worden opgehaald bij:
Fam. Van der Lei, Kommisjewei 106, Nijega
Fam. Scholte, Tsjerkeloane 15, Opeinde