za 2 januari 2016

Kledinginzameling Roemenië

Tijdstip:
 11.00 uur  - 12.00 uur

U kunt iedere eerste zaterdag van de maand kleding brengen naar de familie Schipstra, Hegewei 2, 9218 VB in Opeinde (Frl.).

Leden van Stichting Werkgroep Roemenië nemen de kleding in ontvangst. Ook schoenen en dekens (voor de winter) zijn altijd welkom. Let u wel op de inzameltijd. Alleen tussen 11.00 en 12.00 uur kan uw kleding in ontvangst worden genomen. Transporteur Luinstra vervoert de kleding voor ons project of voor andere doeleinden in Roemenië. Zie voor meer informatie over transport www.roemenietransport.nl

datum en tijdstip 30-06-2019 om 09.30 uur
Heilig Avondmaal meer details

datum en tijdstip 30-06-2019 om 09.30 uur