Kinderoppas

In principe is de kinderoppas voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar, want hierna volgt de Kindernevendienst. Elke week is er een ouder(s), die samen met een meisje(jongen kan ook), oppast en evt. nog een reserve bij veel kindertjes.

We hebben een box, voor kinderwagens is er plek, er zijn een paar loopauto`s en speelgoed afgestemd op de leeftijd van deze kinderen.

Mocht je als nieuwkomer gebruik willen maken van de oppas, meld je dan aan bij Jannie Noordenbos-Lindeboom (844538), dan willen we je graag mee laten draaien in het rooster van de oppas.

datum en tijdstip 24-03-2019 om 09.30 uur

Kerkdienst Herv. Gemeente
datum en tijdstip 24-03-2019 om 09.30 uur
4e Lijdenszondag meer details

Cursus "Ruimte voor de geest"
datum en tijdstip 04-04-2019 om 19.45 uur

Himmeldei Kerk Opeinde
datum en tijdstip 06-04-2019 om

Lied van de maand: Lied 816

Het lied van de maand maart is Lied 816.

Dat wij onszelf gewonnen geven
aan het bevrijdende bestaan,
aan wat ons uitdaagt om te leven.
Dat wij de stille roep verstaan.