Kindernevendienst advents/kerstproject 2014

In blijde verwachting!

Vier adventszondagen en op eerste kerstdag konden we genieten van een prachtige verwerking van het kindernevendienstproject 'In blijde verwachting'.
Uitleg was eigenlijk niet nodig: van kartonnen bekers was een bol gemaakt die de aarde verbeeldde maar tegelijkertijd een mooie zwangere buik van een moeder.

De kinderen verwerkten hier iedere week iets in en gemeenteleden konden wens- en gebedenbriefjes in deze bol stoppen. Eerste kerstdag zijn de wensen genoemd en de gebedspunten opgedragen in de gebeden.

Gemeente Got Talent
datum en tijdstip 21-09-2019 om