Jeugdleiding gevraagd! Jeugdleiding gevraagd!
Voor de club van 12-13 jarigen wordt een nieuwe leider/ster gezocht. Deze persoon zal samen met Titia Wiersma de clubavonden invullen. Dit is in de periode van begin oktober tot Pasen.
Samen met de jeugd wordt de clubavond voorbereid met het programma van Rock Solid. Hierin wordt een thema aangegeven en ideeën hoe dit kan worden verwerkt.
De avond wordt meestal ingevuld met bijbelgedeelte, spel en/of creatief bezig zijn.
Aan het begin van het seizoen is een startactiviteit en aan het einde van het seizoen een clubuitje.

Helaas is er op dit moment geen clubleiding vanuit de Hervormde gemeente. Daarom de vraag: lijkt het je leuk om deze groep club te gaan geven of wil je er meer informatie over dan kun je Titia bellen (tel.522400).
Het zou fijn zijn als er ook vanuit onze gemeente mensen bereid zijn om zich in te zetten voor deze jongeren.

Met vriendelijke groet, Jetske Terpstra, jeugdouderling

datum en tijdstip 20-10-2019 om 09.30 uur