ma 19 februari 2018

Gereformeerde Kerk, Opeinde
Tijdstip:
 19.30 uur  - 21.00 uur

Hoe praat ik met mijn kind over het geloof?

Waarom lukt het mij niet om met Femke over Jezus te praten? Of: hoe krijg ik Sven mee naar de kerk? Veel ouders hebben vragen als het gaat om geloofsopvoeding. Speciaal voor hen zijn er daarom vier avonden georganiseerd die over geloofsopvoeding gaan.

Namens onze jeugdwerker Yde Zagema, willen wij ouders uitnodigen om deel te nemen aan deze avonden. Aan bod komen onderwerpen als: bidden voor en dankzeggen na het eten; meegaan naar de kerk;
Bijbellezen thuis; bidden/zingen voor het slapengaan etc.
Een eerste avond zal in het teken staan van kennismaking:
waar lopen ouders tegen aan in de geloofsopvoeding en welke vragen hebben ouders over dit onderwerp.
De drie volgende avonden wordt ingegaan op dit onderwerp en dan specifiek voor ouders van kinderen in bepaalde leeftijdscategorieën. Deze avonden worden gehouden onder leiding van Yde Zagema.

Datums:
• Maandag 5 februari: kennismakingsavond. Voor alle ouders.
• Maandag 19 februari: avond voor ouders van kinderen van 0-6 jaar
• Maandag 5 maart: avond voor ouders van kinderen van 7-12 jaar
• Maandag 19 maart: avond voor ouders van kinderen van 13-18 jaar

We beginnen om 19.30 uur in de Gereformeerde Kerk. Rond 21.00 uur verwachten we de avond af te sluiten.
Mochten er hierover vragen zijn dan kunt u terecht bij de jeugdouder-lingen of bij de jeugdwerker. Wij hopen veel ouders op deze avond te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Bauke Deelstra, jeugdouderling Gereformeerde Kerk