Inzameling mobiele telefoons voor Kinderen in de Knel

In de zendingsdienst van 14 oktober a.s. willen we aandacht schenken aan het project dat wij via de Clas-sis Drachten steunen. Het gaat om Kinderen in de Knel, dit jaar willen we de straatkinderen in Kampala, de hoofdstad van Oeganda ondersteunen. Meer informatie vind u op: https://www.kerkinactie.nl/projecten/karamojong-kinderen-naar-huis-en-naar-school

We zijn van plan om de komende maanden tot aan de zendingsdienst toe oude mobieltjes in te zamelen. Hiertoe zal binnenkort een verzamel box in de kerk worden neergezet. We hopen hiermee een mooi bedrag voor dit project te kunnen inzamelen.

datum en tijdstip 21-04-2019 om 09.30 uur
Eerste Paasdag meer details

Kerkdienst Herv. Gemeente
datum en tijdstip 21-04-2019 om 09.30 uur
1e Paasdag meer details

datum en tijdstip 28-04-2019 om 09.30 uur
Fryske tsjinst meer details

Kerkdienst Herv. Gemeente
datum en tijdstip 28-04-2019 om 09.30 uur

Lied van de maand: Lied 601

Het lied van de maand april is Lied 601.

Licht dat ons aanstoot in de morgen,
voortijdig licht waarin wij staan koud,
één voor één, en ongeborgen,
licht overdek mij, vuur mij aan.
Dat ik niet uitval, dat wij allen
zo zwaar en droevig als wij zijn
niet uit elkaars genade vallen
en doelloos en onvindbaar zijn.