GZB Dagboek "Een hand vol koren"

Een dagelijks moment van bezinning, in het gezin of individueel.

"Een handvol koren 2015" is te bestellen bij de zendingscommissie via de intekenlijst die in oktober in het portaal van de kerk ligt.

De aanschaf van het dagboek draagt bij aan het zendingswerk. De verkoopprijs van het dagboekje is € 10,90, daarvan gaat ruim € 7,- naar: Deelgenotenproject ds. G. de Goeijen in Indonesië.

datum en tijdstip 29-11-2020 om 11.00
1e advent meer details

Kledinginzameling Roemeniƫ
datum en tijdstip 05-12-2020 om 11.00 uur