Beamteam

Er is diverse software beschikbaar om liederen en teksten op eenvoudige wijze in een presentatie te plaatsen. We willen er voor zorgen dat er niets tot nauwelijks iets overgetikt hoeft te worden.

Indien u handig met computers bent en u wilt meedoen in het beamteam, dan bent u van harte uitgenodigd. Neemt u hiervoor contact op met het beamteam.

DIT IS EEN TEST - Het beamteam rooster is hier te vinden (alleen toegankelijk voor beamteamleden) - DIT IS EEN TEST

datum en tijdstip 17-11-2019 om 09.30 uur
Heilig Avondmaal meer details