Gespreksgroep

Oproep om mee te doen aan de opbouw van Gods kerk en van je persoonlijk geloof!

Al een aantal jaren draaien wij mee in een gespreksgroep. Soms komt het even bij je op dat je er eigenlijk geen tijd voor hebt. Je gezin, je werk of….. vul maar in……

Maar al vlot komt dan de gedachte: 2 uren in de maand, samen met mede-gelovigen praten over wat God bedoelt met je leven, wat de bijbel daar over zegt, hoe anderen ermee omgaan, hoe belangrijk dat eigenlijk is: daar willen wij tijd voor vrijmaken.

Misschien heb je jaren geleden eens meegedaan, misschien nog nooit, het is zeker de moeite waard, om het (opnieuw) te proberen.

Gods zegen toegewenst.

datum en tijdstip 29-11-2020 om 11.00
1e advent meer details

Kledinginzameling Roemeniƫ