Gemeentezondag

Op 26 juni 2016 willen we weer een gemeentezondag houden. Deze keer vindt dat plaats in het dorpshuis ‘Op’e Jister’ te Nijega. Het is de bedoeling er een fijn en gezellig gebeuren van te maken. Een soort van feestje, want waarom zouden wij het geloof niet mogen vieren? Voor de kinderen zullen er wat spelletjes en knutselwerkjes aanwezig zijn, en als het mooi weer is, kunnen zij en wij ook lekker buiten vertoeven. De indeling van de dag zal ongeveer zo zijn, zoals u gewend bent: Na de kerkdienst koffiedrinken, daarna hapje en drankje, en tussen de middag een goed verzorgde broodmaaltijd. Wat we verder doen of beleven blijft nog even een verrassing!

SoW - Kerkdienst Opeinde
datum en tijdstip 05-04-2020 om 09.30 uur
via Youtube meer details

datum en tijdstip 12-04-2020 om 09.30
Pasen
via Youtube meer details

Wij zijn op zoek naar een parttime predikant (m/v).
Klik op ‘meer’ voor meer informatie over wie wij zoeken. meer

i.v.m. het corona-virus is er tot nader bericht geen kledinginzameling