Gemeentezondag

Op 26 juni 2016 willen we weer een gemeentezondag houden. Deze keer vindt dat plaats in het dorpshuis ‘Op’e Jister’ te Nijega. Het is de bedoeling er een fijn en gezellig gebeuren van te maken. Een soort van feestje, want waarom zouden wij het geloof niet mogen vieren? Voor de kinderen zullen er wat spelletjes en knutselwerkjes aanwezig zijn, en als het mooi weer is, kunnen zij en wij ook lekker buiten vertoeven. De indeling van de dag zal ongeveer zo zijn, zoals u gewend bent: Na de kerkdienst koffiedrinken, daarna hapje en drankje, en tussen de middag een goed verzorgde broodmaaltijd. Wat we verder doen of beleven blijft nog even een verrassing!

datum en tijdstip 26-05-2019 om 09.30 uur

Kerkdienst Herv. Gemeente
datum en tijdstip 26-05-2019 om 09.30 uur

Samen op Weg Kerkdienst Nijega
datum en tijdstip 30-05-2019 om 09.30 uur
Hemelvaartsdag meer details

Samen op Weg Kerkdienst Opeinde
datum en tijdstip 02-06-2019 om 09.30 uur
koffiedrinken en eten na de dienst meer details

Lied van de maand: Lied 656

Het lied van de maand mei is Lied 656.

Ik ben de wijnstok,
mijn Vader de wijngaardenier.
Gij zijt de ranken,
dus blijf in mij, ik blijf in u
dan vindt Hij vruchten hier.
Zing voor de Vader,
de wijngaardenier,
dus blijf in Mij, Ik blijf in u
dan vindt Hij vruchten hier.