ma 30 juli 2018

Gereformeerde Kerk, Opeinde
Tijdstip:
 19.30 uur

Nu de groep onderweg is naar Albanië zijn er in onze kerk op vier momenten gebedsbijeenkomsten. Hiermee willen we de groep ondersteuning geven. Iedereen is van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. Alle avonden beginnen om 19.30 uur en zijn op de volgende dagen:
* donderdag 26 juli
* maandag 30 juli
* donderdag 2 augustus
* maandag 6 augustus
Tot ziens op één of meerdere van deze bijeenkomsten. We bespreken ondermeer dan ook het dagboekje, geschreven door ds. Van Marrum, die de groep ook gebruikt.

datum en tijdstip 17-11-2019 om 09.30 uur
Heilig Avondmaal meer details