Eeuwigheidszondag, 26 november 2017

De beet is de 2e letter van het Hebreeuwse alfabet, de letter lijkt op een huis; het betekent ook huis.
De kaars die in de opening van het huis brandt symboliseert dat de mensen
die overleden zijn, hun aardse huis hebben verlaten en zijn opgenomen
in het Licht van de Eeuwige.
Als we onze dierbaren in dit Licht zien, kan dat ons vertroosten; de pijn van het gemis verzachten.

De witte compositie van bloemen symboliseren reinheid, liefde, verbondenheid en stilte, het klimop als teken van vertrouwen.
De dorre bladeren verwijzen naar de sterfelijkheid van de mens,
de 2 omhoogkomende Callas aan het hout zijn het teken van het licht van Christus.

datum en tijdstip 21-07-2019 om 09.30 uur

datum en tijdstip 21-07-2019 om 09.30 uur