driemaal 25-jarig jubileum: kosters en organist

Zondag 2 oktober 2016 hadden we drie jubilarissen in ons midden. Siebe en Trienke Groos zijn beiden 25 jaar koster in onze gemeente en Oebele Kooy is 25 jaar werkzaam als organist.
In de dienst stonden liturgische schikkingen voor kosters en organist. Het college van kerkrentmeesters overhandigde oorkondes en draaginsignes in zilver namens de Protestantse Kerk in Nederland. In het dorpshuis konden gemeenteleden en familie de jubilarissen feliciteren.

Voor foto's: zie fotoalbum.

datum en tijdstip 18-08-2019 om 09.30 uur

datum en tijdstip 18-08-2019 om 09.30 uur