zo 10 april 2016

Hervormde Kerk Nijega
Tijdstip:
 19.30 uur

De Gereformeerde en Hervormde diaconieën nodigen u uit voor een bezinningsuur over het thema "het diaconaat".
Diaconaat is één van de basiskenmerken van de christelijke gemeente en tegelijk is het niet altijd even zichtbaar voor iedereen. Waar heeft diaconaal zijn mee te maken? En hoe diaconaal zijn onze gemeenten eigenlijk? En zou je met elkaar dat diaconaat ook kunnen versterken?
Gemeenteadviseur Ate Klomp is uitgnodigd om het thema in te leiden. Daarnaast zullen we met elkaar in gesprek gaan. Er is zelfs kans dat de profeet Micha ook een woordje meespreekt!?
U bent van harte uitgenodigd!

Gemeente Got Talent
datum en tijdstip 21-09-2019 om