Welkom bij de Gereformeerde Kerk van Nijega - Opeinde - De Tike. Welkom bij de Gereformeerde Kerk van Nijega - Opeinde - De Tike.
Welkom op de website van de Gereformeerde Kerk. Wij hopen u met deze website een goed beeld te geven van wie wij met elkaar zijn en waar wij met elkaar aan werken. Want dat wil ook onze website duidelijk maken: wij zijn samen kerk.

Samen verbonden in de naam van onze Heer, Jezus Christus.

datum en tijdstip 12-04-2020 om 09.30
Pasen
via Youtube meer details

datum en tijdstip 07-06-2020 om 09.30
Voorbereiding Heilig Avondmaal SOW-dienst meer details

Wij zijn op zoek naar een parttime predikant (m/v).
Klik op ‘meer’ voor meer informatie over wie wij zoeken. meer

i.v.m. het corona-virus is er tot nader bericht geen kledinginzameling