Project Lijdenszondagen 2015

"Open je handen"

Voor dit jaar heeft de liturgiecommissie gekozen voor het project ‘Open je handen’. In de gids die in de kerkbanken komt te liggen, staat per zondag het thema genoemd. De lezingen treft u aan en ook de tekst en een korte uitleg behorend bij de schikking die de dames van de liturgische bloemschikgroep iedere week gaan maken.
Bij het thema is ook een lied beschikbaar dat we wekelijks gaan zingen.

De diaconie volgt het collecterooster ‘Open je handen’ voor de 40-dagentijd van KerkinActie; een toelichting van de collectebestemming is opgenomen in de gids.

datum en tijdstip 12-04-2020 om 09.30
Pasen
via Youtube meer details

datum en tijdstip 07-06-2020 om 09.30
Voorbereiding Heilig Avondmaal SOW-dienst meer details

Wij zijn op zoek naar een parttime predikant (m/v).
Klik op ‘meer’ voor meer informatie over wie wij zoeken. meer

i.v.m. het corona-virus is er tot nader bericht geen kledinginzameling