WELKOM WELKOM
Welkom op de site van de Gereformeerde Kerk Nijega, Opeinde en De Tike en de Hervormde Gemeente van Opeinde, Nijega en De Tike.

U vindt op deze website informatie over de twee kerkelijke gemeenten in de dorpen Opeinde, Nijega en De Tike, nl. de Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente binnen de Protestantse Kerk in Nederland (PKN).

datum en tijdstip 12-04-2020 om 09.30
Pasen
via Youtube meer details

datum en tijdstip 07-06-2020 om 09.30
Voorbereiding Heilig Avondmaal SOW-dienst meer details

Wij zijn op zoek naar een parttime predikant (m/v).
Klik op ‘meer’ voor meer informatie over wie wij zoeken. meer

i.v.m. het corona-virus is er tot nader bericht geen kledinginzameling