Kerkdienst beluisteren Kerkdienst beluisteren
Via de Iphone of Ipad een kerkdienst volgen, waar u ook bent in de wereld?

De kerkdiensten van onze kerk zijn ook te volgen via internet. Door te klikken op http://www.kerkomroep.nl. U toetst bij "Zoeken op plaatsnaam" Nijega of Opeinde, en vervolgens kunt u de diensten beluisteren.

Daarnaast is er een app ontwikkeld waarmee u via de iPad of iPhone de kerk en dienst van uw keuze kunt beluisteren of bekijken. Deze app is inmiddels gratis beschikbaar in de Apple App Store onder de categorie Lifestyle.
Alle kerken die aangesloten zijn bij sIKN zijn door middel van deze app op een eenvoudige manier te volgen. Net als via de website zijn de diensten en vieringen live te volgen maar ook kunt u deze op een later tijdstip (nogmaals) meemaken via het archief .
Bij het openen van de Kerkomroep-app verschijnt een menu waarvandaan men verder navigeert door de app. Ook binnen deze app zijn er diverse zoekmogelijkheden zoals zoeken op provincie, plaats of specifiek op beelduitzendingen. De buttons zijn extra groot om de bediening eenvoudig te houden.

datum en tijdstip 26-05-2019 om 09.30 uur

Kerkdienst Herv. Gemeente
datum en tijdstip 26-05-2019 om 09.30 uur

Samen op Weg Kerkdienst Nijega
datum en tijdstip 30-05-2019 om 09.30 uur
Hemelvaartsdag meer details

Samen op Weg Kerkdienst Opeinde
datum en tijdstip 02-06-2019 om 09.30 uur
koffiedrinken en eten na de dienst meer details

Lied van de maand: Lied 656

Het lied van de maand mei is Lied 656.

Ik ben de wijnstok,
mijn Vader de wijngaardenier.
Gij zijt de ranken,
dus blijf in mij, ik blijf in u
dan vindt Hij vruchten hier.
Zing voor de Vader,
de wijngaardenier,
dus blijf in Mij, Ik blijf in u
dan vindt Hij vruchten hier.