Daklozen jongeren bij Nacht Zonder Dak

Daklozen jongeren bij Nacht Zonder Dak
De clubleden van de Gerformeerde Kerk uit Opeinde, toveren op achttien september de achtertuin en parkeerplaats van de kerk om in een grote krottenwijk. De jeugdgroep organiseert een ‘Nacht Zonder Dak’, waarbij zo’n de clubleden in zelfgebouwde hutten van karton en plastic de nacht door gaan brengen. Met deze actie halen ze geld op voor jongeren in Oeganda, Nepal en India.

De actie Nacht Zonder Dak is een initiatief van Tearfund. Tearfund helpt mensen om zelf op te staan uit armoede en onrecht. De opbrengst van Nacht Zonder Dak is bestemd voor projecten die Tearfund steunt in Oeganda, Nepal en India. Deze projecten helpen jongeren een toekomst op te bouwen door het geven van onderdak, begeleiding en onderwijs.
Door de Nacht Zonder Dak hebben jongeren de mogelijkheid om daadwerkelijk iets te doen voor leeftijdsgenoten die op straat leven. Bij vragen of opgave kan men terecht bij Britt van der Laan, tel. 0613519601 of per email: brittvdlaan@icloud.com

Voor meer informatie kunt u de site (www.nachtzonderdak.nl) bezoeken, een bericht doen naar Britt van der Laan of contact opnemen met Tearfund op tel. 030 696 9600.
terug