do 12 april 2018

Locatie:
 Gereformeerde Kerk, Opeinde
Tijdstip:

Ervaar je maar weinig van Gods aanwezigheid in je leven?
Staat je gebedsleven al een poos op een laag pitje?
Zou je willen groeien in je persoonlijke relatie met God en daardoor meer betekenen in je gezin, je omgeving en je kerk?
Kom dan naar de cursus 'Luisteren naar Gods stem'

Soms hoor je anderen zeggen: "God sprak tot mij". Dan denk jij mis-schien: "Die hoort Gods stem... zou dat ook voor mij mogelijk zijn?" Jazeker! Je leert het door de omgang met Hem, want iedere christen kan de stem van de Goede Herder kennen. Hoe? Dat is de inzet van deze cursus en velen gingen je al voor en werden zeer bemoedigd.
In deze cursus oefenen we ons in het richten op God en het herkennen van zijn stem. Met eenvoudige oefeningen helpen we je de Bijbel te lezen met in het achterhoofd de vraag ‘Wat wil God in dit gedeelte te-gen mij persoonlijk zeggen'. Je zult ontdekken dat we niet een trucje aanleren, maar dat door het verdiepen van jouw eigen relatie met God, God op een unieke manier zijn weg met je zal gaan. Hij wil niets liever dan communiceren met ons en ons inzetten in het verspreiden van zijn Evangelie.

De cursus bestaat uit drie avonden en wordt geleid door ds. Jelle de Kok van het Evangelisch Werkverband, er zijn geen kosten aan verbonden.
Data cursus: 5, 12 en 26 april
Plaats: Gereformeerde kerk Opeinde

U kunt zich opgeven bij:
Matthijs Mulder ( tel 372486) of
Geke Pot ( tel 364641)

datum en tijdstip 26-05-2019 om 09.30 uur

Kerkdienst Herv. Gemeente
datum en tijdstip 26-05-2019 om 09.30 uur

Samen op Weg Kerkdienst Nijega
datum en tijdstip 30-05-2019 om 09.30 uur
Hemelvaartsdag meer details

Samen op Weg Kerkdienst Opeinde
datum en tijdstip 02-06-2019 om 09.30 uur
koffiedrinken en eten na de dienst meer details

Lied van de maand: Lied 656

Het lied van de maand mei is Lied 656.

Ik ben de wijnstok,
mijn Vader de wijngaardenier.
Gij zijt de ranken,
dus blijf in mij, ik blijf in u
dan vindt Hij vruchten hier.
Zing voor de Vader,
de wijngaardenier,
dus blijf in Mij, Ik blijf in u
dan vindt Hij vruchten hier.