Commissie liturgie/bijzondere diensten Commissie liturgie/bijzondere diensten
De commissie bijzondere diensten/liturgie verzorgt samen met de predikant de liturgie tijdens de lijdenstijd, stille week en pasen en tijdens de adventsweken en kerst.
Daarnaast worden er bijzondere diensten georganiseerd, waarbij de Taizéviering in januari/februari een vaste plek inneemt en in oktober een Johannes de Heer-dienst.

Voorzitter is Jan Wander Kars, telefoon: 0512-372230

datum en tijdstip 12-04-2020 om 09.30
Pasen
via Youtube meer details

datum en tijdstip 07-06-2020 om 09.30
Voorbereiding Heilig Avondmaal SOW-dienst meer details

Wij zijn op zoek naar een parttime predikant (m/v).
Klik op ‘meer’ voor meer informatie over wie wij zoeken. meer

i.v.m. het corona-virus is er tot nader bericht geen kledinginzameling