Nieuws Commissie Liturgie/bijzondere diensten

Oratorium ‘Van liefde ongekend’ op Eerste Paasdag
(van Johan Bredewout)

Een kleine dertig liefhebbers zingen mee in de cantorij als voorbereiding op het uitvoeren van het paasoratorium ‘Van liefde ongekend’ op 1e Paasdag, zondag 1 april.
Het oratorium is geschreven door Johan Bredewout (die ook het kerstoratorium ‘Een nieuw begin’ schreef. Dit voerden we een paar jaar geleden op tijdens kerst).

Oebele en Riemke studeren al de hele winter wekelijks met de groep. Naast zang zal er ook muzikale medewerking worden verleend door Inge Huitema, Jan Gerrit en Gerbrig Spijksma.

Wij hopen op een prachtige dienst op Eerste Paasdag. Komt allen!

datum en tijdstip 18-08-2019 om 09.30 uur

datum en tijdstip 18-08-2019 om 09.30 uur