Collectebonnen Collectebonnen
Het is bekend dat de vaste financiële bijdrage van kerkleden aftrekbaar is van de inkomstenbelasting.

Velen maken van deze legale mogelijkheid dan ook al gebruik. Echter, bij het geld dat via collecten voor verschillende doeleinden gegeven wordt, is dat niet mogelijk, omdat dan een betalingsbewijs ontbreekt.

Als zo'n bewijs op een of andere manier wel te leveren is, heeft dat zelfs meerdere voordelen, zowel voor de kerkleden als voor de kerk.
Om de collectegelden als fiscale aftrekposten te kunnen aanwenden geven wij de mogelijkheid om bij collecten gebruik te maken van collectebonnen.

Informatie over collectebonnen kan verkregen worden bij: Martin Venema, tel. 06-44687593

Het bankrekeningnummer hiervoor is: NL93RABO 0351309489 t.n.v.: diakonie Herv. gem. Opeinde, Nijega, De Tike

datum en tijdstip 10-11-2019 om 09.30 uur
Voorbereiding Heilig Avondmaal meer details