Collectebonnen Collectebonnen

Het is bekend dat de vaste financiële bijdrage van kerkleden aftrekbaar is van de inkomstenbelasting.

Velen maken van deze legale mogelijkheid dan ook al gebruik. Echter, bij het geld dat via collecten voor verschillende doeleinden gegeven wordt, is dat niet mogelijk, omdat dan een betalingsbewijs ontbreekt.

Als zo'n bewijs op een of andere manier wel te leveren is, heeft dat zelfs meerdere voordelen, zowel voor de kerkleden als voor de kerk.
Om de collectegelden als fiscale aftrekposten te kunnen aanwenden geven wij de mogelijkheid om bij collecten gebruik te maken van collectebonnen.

Informatie over collectebonnen kan verkregen worden bij: Martin Venema, tel. 06-44687593

Het bankrekeningnummer hiervoor is: NL93RABO 0351309489 t.n.v.: diakonie Herv. gem. Opeinde, Nijega, De Tike

datum en tijdstip 21-04-2019 om 09.30 uur
Eerste Paasdag meer details

Kerkdienst Herv. Gemeente
datum en tijdstip 21-04-2019 om 09.30 uur
1e Paasdag meer details

datum en tijdstip 28-04-2019 om 09.30 uur
Fryske tsjinst meer details

Kerkdienst Herv. Gemeente
datum en tijdstip 28-04-2019 om 09.30 uur

Lied van de maand: Lied 601

Het lied van de maand april is Lied 601.

Licht dat ons aanstoot in de morgen,
voortijdig licht waarin wij staan koud,
één voor één, en ongeborgen,
licht overdek mij, vuur mij aan.
Dat ik niet uitval, dat wij allen
zo zwaar en droevig als wij zijn
niet uit elkaars genade vallen
en doelloos en onvindbaar zijn.